tisdag 23 augusti 2016

Min sommarläsning

Nu är sommaren snart förbi och jag började skolan förra måndagen. Det känns bra, men lite sorgligt är det ju trots allt. Mitt sommarlov har varit fantastiskt bra! Jag har badat, solat, läst, ätit glass och allt annat man ska göra på sommaren. Men hur kommer det sig att sommarlovet alltid går så snabbt? Det känns som det var nyss det var snö ute, men samtidigt är det jättelång tid sedan vi hade skolavslutning. Jag tycker att det känns som att tiden går fortare ju äldre man blir. Men idag ska jag skriva om min sommarläsning! Jag läste hela arton böcker under sommarlovet, det är nog rekord faktiskt! Några var riktigt tjocka böcker, den längsta boken jag någonsin läst var Azoria - Rubinprinsessans återkomst, den läste jag nu i sommar. Men jag läste också en hel del korta böcker, till exempel två av Elin Lindell. Och sedan läste jag om PAX-serien! Två systrar i jeans-böcker blev också lästa och en bok på engelska. Här kommer en lista på alla böcker jag läste under sommarlovet: 
Oj, vad mycket det såg ut när man radade upp det! Tänk då många sidor, ord, meningar och fantastiska berättelser jag har fått tagit del av under sommaren! 

De bästa böckerna var nog PAX-serien såklart! Men det visste jag ju innan förståtts! Jag gillade också Du, bara väldigt mycket och Systrars i jeans-böckerna och Elin Lindell-böckerna och Girl online och... Okej, alla var superbra! Läs dem! 

Bland det roligaste jag har gjort i sommar har varit att gå på skrivarläger! Sedan har jag också varit på Gran Canaria och mycket vid sommarstugan. Hoppas du också har haft en underbar sommar och är taggad inför en spännande bokhöst!1 kommentar :

  1. Det är sant att tiden verkar gå fortare ju äldre man blir, men jag trodde inte att det skulle kännas så redan när man är 14 år.
    Skälet till att det känns så tror jag är att för en femåring är ett år 20 procent av hennes liv, men för en femtioåring är det bara 2 procent. Det är i alla fall min teori ;)
    Det var inte dåligt vad många böcker du hunnit läsa i sommar trots allt badande och glassätande ;)

    SvaraRadera