Om recensionsexemplar

Jag tar gärna emot recensionsexemplar av böcker jag tycker verkar intressanta att skriva om på bloggen. Detta gäller dock: 

  • Agnes bokblogg handlar främst om barn- och ungdomslitteratur och därför är det mest böcker för barn och unga jag läser och recenserar. Ibland tar jag emot recensionsexemplar av böcker som riktar sig till vuxna. 
  • Jag läser helst tryckta böcker och om du skickar en e-bok är risken större att jag inte kommer att läsa den. 
  • Jag prioriterar att läsa och recensera de böcker jag själv känner mig mest sugen på och därför kan det dröja en tid innan en bok blir läst.
  • Alla åsikter är mina egna. Mitt syfte med bloggen är att sprida boktips och läslust och därför väljer jag ofta ut de böcker jag verkligen gillat till att recensera vilket gör att de flesta av mina recensioner är positiva. 
  • Jag uppskattar att få recensionsexemplar som en överraskning men om böcker skickas till mig utan att jag tackat ja till det finns ingen garanti för att jag kommer att läsa och recensera böckerna.

Om du är författare eller jobbar på ett förlag och vill skicka ett recensionsexemplar till mig kan du höra av dig på mejladressen: agneslindholm01@gmail.com för adress.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar