tisdag 28 juli 2015

Landet och biblioteket

Jag har varit på landet, vid våran sommarstuga och där har jag inte haft något internet. Så blogginläggen har varit tidsinställda, det är också därför jag inte lagt ut så många inlägg. Men jag har i alla fall haft det jättebra! Jag har cyklat, läst, badat, plockat bär, åkt båt, varit med kompisar, bakat, spelat sällskapsspel, fiskat, rott, shoppat, varit på Gröna Lund och mycket mer! Böckerna jag läste var "Paris, Lola och jag", "Anna och den franska kyssen" och "Sommaren jag blev vacker". Bäst var "Anna och den franska kyssen", så himla härlig bok, den rekommenderas verkligen! Jag blev lite besviken av "Paris, Lola och jag" men mer om det får ni läsa i en recension som kommer snart.Just nu känner jag mig inte så delaktig i bloggen eftersom att jag inte skrivit här på lång tid. Men nu ska jag börja med inläggen som vanligt tre gånger i veckan.

Idag cyklade jag och brorsan till biblioteket och där lämnade jag in Sommarboken som jag var klar med. Man skulle läsa 6 böcker under sommaren och fylla i ett häfte om böckerna. Då fick man en bok och jag valde "Små mekaniska mirakel" av Lissa Evans eftersom att den verkade bra och spännande. jag har sett den i hyllan på biblioteket några gånger och tänkt att den verkade intressant. Jag gillar omslaget och det verkade som en bra bok. Jag lånade också några andra böcker:
 • Jag är Solace, av Siobhan Dowd
 • Katherine teorin, av John Green
 • It´s not summer without you, av Jenny Han
De två första böckerna var bara random-böcker som jag hittade, alltså inget jag hade tänkt läsa. Men jag har hört talas om dom och tänkte att de kunde vara värda att testa. Jag hoppas jag gillar dem! Den sistnämnda är andra delen i en trilogi som jag påbörjade nyligen. Jag hade inte tänkt att läsa den här, men jag ville läsa något på engelska och hittade den här. Så den blev det också!

Ha en fortsatt bra sommar så ses vi snart!

4 kommentarer:

 1. Har du varit på landet och gått på Gröna Lund? Låter som en motsägelse :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha! Man måste ju variera sina aktiviteter ;)

   Radera
 2. Vad härliga bilder! Jag gillar också Anna ... bäst av de du läst, och blev också rätt då besviken på Paris ... :/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera