torsdag 4 maj 2017

Agnes bokblogg 3 år!

Idag är det tre år sedan jag skrev mitt första inlägg här på bloggen! Woho! Jag kan inte förstå att jag redan har bokbloggat i tre år, fast samtidigt känns det som en helt naturlig del av mitt liv som jag inte kan tänka mig att vara utan. Jag är jätteglad att jag började bokblogga för tre år sedan, det har gett mig så mycket! Sedan dess har jag haft så mycket roligt. Hade det inte varit för bloggen hade jag nog aldrig fått gå på Augustgalan eller börjat skriva för Hemmaliv till exempel. Jag vill bara säga tack för att ni läser det jag skriver! Det betyder jättemycket!

För att fira att min lilla bloggbebis fyller år tänkte jag att det skulle vara kul med lite boktips! Så i ett kommande inlägg kommer tre av mina kompisar tipsa om sina favoritböcker! Jag tänker att eftersom bloggen fyller tre år blir det perfekt! Dessutom är det ju alltid roligt med boktips och jag vill fylla bloggen med boktips inte bara från mig!

4 kommentarer:

 1. Grattis! Ska bli roligt att se dina vänners boktips!

  SvaraRadera
 2. Åh, vad roligt! Grattis!

  Min blogg fyller också tre år i år, fast först i juli. Jag förstår inte att man hållit den vid liv så länge nu. Det är ju faktiskt lite häftigt! Liksom du säger har min blogg också gett mig så mycket och jag är glad att jag började, även om jag inte kommit lika långt som du haha! Grymt bra jobbat där!

  Kram Lexie!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Så kul det är att bokblogga och kul att vi funnit varandras bloggar!
   Kram<3

   Radera