tisdag 13 oktober 2015

LasseMajas detektivbyrå Stella Nostra - Filmrecension

Stella Nostra är den tredje filmen av den här sorten om Lasse och Maja i den lilla staden Valleby. Filmerna bygger på böckerna om LasseMajas detektivbyrå av Martin Widmark och Helena Willys men det är inte samma mysterier de löser i filmerna som i de här filmerna. Stella Nostra är en familjefilm och 1 timme och 11 minuter lång. Skådespelare i filmen är Amanda Pajus, Lukas Holgersson, Nassim Al Fakir, Sara Sommerfeld, Tomas Norström, Alexandra Rapaport och Christine Meltzer. Filmen är regisserad av Walter Söderlund och Pontus Klänge.

I den lilla staden Valleby är allt i kärlekens tecken, caféägarna Dino Panini och Sara Bernard ska nämligen gifta sig. Men det finns en sak Sara har glömt att berätta, deras familjer är nämligen i bråk om en särskild kronjuvel, Stella Nostra. När kronjuvelen plötsligt försvinner försöker Lasse och Maja att lösa fallet, men de blir anklagade själva... Har ska de ta si ur detta?

En bild från filmen
 
Detta är en väldigt spännande och bra familjefilm som jag rekommenderar. Den är både spännande och rolig. Det bästa med filmen är att den är så välgjord med greenscreen-miljöerna och att skådespelarna är väldigt bra. Jag gillar att den är så spännande och att man får ledtrådar till mysteriet så att man själv kan försöka lösa det.

Jag ger filmen LasseMajas detektivbyrå Stella Nostra 4 av 5 ugglor.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar