söndag 13 december 2015

Julklappstips - Tredje advent

Alltså herre gud! Det är redan tredje advent! Tiden bara flyger iväg och det är dags att färdigställa alla julklappar. Har du svårt att komma på vad du ska ge så är mitt tips alltid böcker! Det finns ju så många olika sorter och du kan hitta något som passar alla.Till tonåringen:
Jag själv önskar mig en bok som heter Let it snow och är skriven av John Green, Maureen Johnson och Lauren Myracle. Den verkar handla om en snöstorm och vara som tre berättelser som knyts ihop till en. Jag är jättespänd på att få läsa den! Till det hittade jag en pyjamas med snögubbar som det står "Let it snow" på, den fanns på Jfr.se. Tänk att få det paketet på julaftons morgon, så kan man sitta och läsa sin juliga bok iklädd sin mysiga pyjamas hela dagen i väntan på kvällen. Här hittar du boken och här hittar du pyjamasen.

 
Till 9-12 åringen:
För den här åldern passar PAX-böckerna, av Ingela Korsell, Åsa Larsson och Henrik Jonsson. De är spännande urban-fantasy böcker som man inte kan slita sig ifrån. De passar både tjejer och killar och jag tror även att många som inte brukar läsa så mycket skulle gilla dem. I böckerna äter dem ofta äppelmunkar så varför inte gör julklappen lite roligare med att baka äppelmunkar och slå in tillsammans med boken? Här är ett recept på äppelmunkar och här kan du hitta boken.Till alla (3-100 år ungefär, men kanske mest barn;)):
Årets julkalenderbok passar verkligen perfekt för alla åldrar, Skorstensjul av Mårten Sandén, med bilder av Lina Bodén. Det skulle vara en så bra idée att ge den på julaftonsmorgon och sedan läsa den hela dagen.
Tack för att du kikade in här och hoppas du fick lite julklappstips! Ha en trevlig advent!   

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar