söndag 27 december 2015

Hårda paket - Bokhaul #5

Hej på er! Hoppas att ni har haft en fantastisk jul! Det har jag! Jag fick många julklappar och idag tänkte jag berätta om de bokrelaterade.

Har ni sett att det har kommit målarböcker för vuxna? De är lite mer detaljerade och ät tänka att kunna använda som mindfulness. Jag fick två stycken i julklapp, de hette "Hemliga trädgården" och "Decorativ coloring". Så fina, jag har suttit och målat hela tiden både igår och idag.
 

 
Jag fick det som jag sa att jag önskade mig i mitt inlägg med julklappstips, boken Let it snow av John Green, Maureen Johnson och Lauren Myracle och  den matchade pyjamasen. Den var jättemysig och jag gick runt i den hela dagen igår. Boken har jag precis börjat läsa, men det kommer nog att ta ett tag för jag är inte så van att läsa på engelska. Men den verkar bra i alla fall!

 
Några dagar innan jul fick jag ett recensionsexemplar på posten, Lida i en värld av stillhet av Hanan Sabah Rydberg. Det är en bok med olika noveller som jag också har börjat läsa. Det är en framtidsdystopi, men jag vet inte riktigt vad jag tycker om den än. 

 
Jag är jättetacksam över alla mina fina julklappar och jag hoppas att alla har haft en super jul!


1 kommentar: