söndag 10 januari 2016

Tsatsiki, farsan och olivkriget - Filmrecension

Tsatsiki, farsan och olivkriget är en film baserad på en bok av Moni Nilsson. Det är en familjefilm på 1 timme och 35 minuter. Skådespelare i filmen är bland andra Emrik Ekholm, Sara Vilén, Adam Gutniak, Jonatan Rodriguez och Christine Meltzer. Filmen är regisserad av Lisa James Larson.

Snart ät det sommarlov och Tsatsiki ska åka och hälsa på sin pappa Yanis í den lilla grekiska byn Aisos Amos. Men när han kommit dit är det inte riktigt som förut. Grekland är i ekonomisk kris och på Yanis hotell står det tomt. Pappan berättar att han måste sälja hotellet och olivlunden. Tsatsiki blir upprörd men bestämmer sig för att rädda situationen. Annars kommer han aldrig hitta hem igen. Tillsammans med Alva förvandlas sommarlovet till en resa fylld av äventyr, vänskap och kärlek.

Jag gillade verkligen den här filmen, den var så härlig och man satt med ett leende på läpparna genom hela filmen. Den var väldigt lätt att hänga med i och leva sig in i. Jag tyckte att storyn var väldigt bra, rolig och spännande. Skådespelarna var väldigt bra och de kändes trovärdiga. Det här är den perfekta filmen för en mysig hemmakväll och jag rekommenderar dig verkligen att se den!

 
Alva, Tsatsiki och Per Hammar

Jag ger Tsatsiki, farsan och olivkriget 5 av 5 ugglor för man blev så himla glad av att titta på den!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar