lördag 23 april 2016

Världsbokdagen

Idag är det världsbokdagen det jag uppmärksamma genom att ge mina bästa boktips! Jag länkar även till mina recensioner av böckerna ifall du vill läsa mer om någon.

  • PAX-bokserien, av Ingela Korsell, Åsa Larsson och Henrik Jonsson - Urspännande bokserie fylld av cliffhangers. De innehåller både blodisande spännaning och läskiga monster och vardagliga händelser och problem. Här kan du läsa min recension på den senaste boken.
  • Hur kär får man bli?, av Katarina von Bredow - Supermysig, superhärlig, superbra ungdomsbok i genren kärlek. Jag älskar Katarina von Bredows böcker!
  • Om jag inte märks, av Josefin Roos - En bok jag kunde känna igen mig så himla mycket i. Jag tycker verkligen att alla i min ålder och uppåt ska läsa den. Vuxna också, den kan få de att förstå hur det är att vara tonåring i dagens samhälle.
  • Anna och den franska kyssen, av Stephanie Perkins - Det var en sådan där bok man inte vill ska ta slut. Den var så himla härlig och mysig att läsa och hade en så bra handling!
  • Dolda tecken, av Emma Askling - För dig som vill läsa en spännande mysrysare!
  • Ja jag har mens, hurså?, av Clara Henry - Väldigt rolig och informativ bok av Youtubestjärnan om ett ämne det inte skrivs så mycket om. Jag lärde mig väldigt mycket samtidigt som det var roligt att läsa! Alla varesig du är tjej eller kille borde läsa!
  • Systrar i jeans-serien, av Ann Brashares - Jag älskar systrar i jeans, de är bara så underbara!
 
Sådär! Då hade jag samlat mina 7 favoritböcker i en lista då! Jag rekommenderar verkligen alla supermycket! Läs dem! Klicka på länkarna för att läa mina recensioner.

Idag sändes Lundströms bokradio på P1. Dagens avsnitt handlade om PAX och jag är med en liten snutt av avsnittet eftersom att de intervjuade mig när jag var på boksläppet av Näcken i Mariefred. In och lyssna här.

Ha en bra lördag och världsbokdag!


1 kommentar:

  1. Lånade faktiskt Om jag inte märks nyss efter att du tipsat, hoppas jag också gillar den :-)

    SvaraRadera