söndag 19 februari 2017

Nytt i bokhyllan - Bokhaul #10

På senaste tiden har jag köpt och fått en del böcker och dem tänkte jag berätta om idag! Snart drar ju bokrean igång också, då lär det ju bli några böcker till köpta!

Vi börjar med två recensionsexemplar, först och främst fick jag Annika W. Mattsons tredje bok i serien om Lusia och gänget, Dödens vita gympaskor. Det var roligt att läsa den, men den fångade inte mig helt. Sedan fick jag en mycket efterlängtad bok, Ordbrodösen av Anna Arvidsson. Bästa boken jag läst i år! Den kom dessutom jättefint inslagen och med tillhörande te och kola!


I slutet av januari hade jag namnsdag och fick då ett helt oväntat paket av min snälla mamma. Det innehöll två böcker av Kate Morten, Dimmornas lek och Den glömda trädgården. Jag har inte hört något om de böckerna tidigare, men hoppas att de är bra! Jag ska försöka ta itu med någon av dem snart!

Mamma såg på Bokus att det var 2 för 99 kr på de nya utgåvorna av Selma Lagerlöfs böcker. Då slog vi såklart till! Jag har länge velat läsa något av Selma Lagerlöf och när jag såg de nya pocketutgåvorna blev jag kär! Vi beställde hem En herrgårdssägen, Mårbacka: Ett barns memoarer: Dagbok och en anteckningsbok. De är sååå fina!


Jag har också fått en försenad födelsedagspresent av en kompis. Då fick jag en bok som heter 12 minuter i Paris - Noveller. Den ska tydligen innehålla noveller av en massa författare som handlar om Frankrike på något sätt. Idén verkar häftig och jag hoppas verkligen att jag gillar den!

Har du läst någon av böckerna? Berätta gärna vad du tyckte i kommentarsfältet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar