tisdag 11 juni 2019

Sommarböcker - Bokhaul #18

Sommaren är min bästa läsperiod och jag har fått och köpt några nya böcker som jag tror kommer passa utmärk att läsa i hängmattan, på stranden eller kanske i sängen efter långa sommarjobbsdagar. Jag beställde två böcker som jag ser fram emot att läsa och har också fått några spännande recensionsexemplar skickade till mig. 

Bokförlaget Bokfabriken skickade så snällt boken Sjöbodsblues av Sara H. Olsson och det är en riktig sommarbok. Boken är en feel good bok om fyra olika kvinnor som jag faktiskt redan hunnit läsa. Vill man ha en lättsam bok att läsa för att få sommarkänsla är det den perfekta boken!

På skolan fick vi i elevrådet en bok i sommarpresent av rektorerna som tack för vårt arbete under året. Jag valde boken Tre önskningar av Liane Moriarty! Det var så snällt att vi fick varsin bok, det är verkligen en bra sommarpresent och det ska bli intressant att läsa boken. 

En av böckerna jag är mest spänd på att läsa just nu är Jag kan nästan känna solen av Ebba Hyltmark. Jag tyckte mycket om författarens tidigare bok och även den här boken verkar vara väldigt bra. Snälla Brombergs förlag skickade boken till mig och det blev jag så glad över!

Rabén & Sjögren ger ut Ina Lagerwalls debutbok Vi går varvet som handlar om att börja i högstadiet. Jag har bara hört gott om den och ser fram emot att snart få läsa den. Tack för boken Rabén & Sjögren!

Jag har också köpt tre böcker själv som jag vill läsa i sommar, det kändes fint att ge mig själv en sommarpresent efter mitt näst sista skolår. Böckerna jag köpte var Alltid Astrid av Ulla Lundqvist, Hålla andan av Flora Wiström och Gun love av Jennifer Clement. Boken om Astrid Lindgren hoppas jag kunna få lite inspiration till mitt gymnasiearbete jag ska göra i höst som ska handla om Astrid Lindgren. Jag har redan bläddrat i den lite och den verkar fin! Hålla andan håller jag på att läsa just nu och tycker mycket om! Gun love hoppas jag är lika bra som Jennifer Clements bok En bön för de stulna. Den var en av mina favoritböcker från förra året och därför har jag höga förväntningar på den här nya boken. 

Det här blir garanterat en bra lässommar! Jag har laddat upp med många intressanta böcker och vill börja läsa direkt! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar