tisdag 9 september 2014

Jag, En - Recension

Det här är en bok skriven av David Levithan och utgiven på Gilla Böckers bokförlag. Där ger de ut många böcker för ungdomar.

En vaknar upp i en ny kropp med et nttt liv varje dag, när han vaknar måste han ta reda på om han är en tjej eller kille, tjock eller smal, lång eller kort. Han måste gå tillbaka i personens minne för att veta vad han heter, var han bor, vilken skolan han går i, vilket nummer på skåpet han har, vad hans bästis heter och andra vardagliga saker. Boken börjar med att han vaknar upp some kille vars namn är Justin. Justin har en flickvän som heter Rihannon och En träffar henne i skolan. Hon ser så sorgsen ut eftersom att Justin har varit arg på henne. En tycker synd om henne och vill göra det här till en dag hon kommer minnas med lycka så han tar med henne till havet på lunchen och de får en fantstisk och oförglömlig dag. En blir förälskad i Rihannon och nästa morgon när han vaknar upp ien ny kropp sitter det kvar. Kommer han någonsin få träffa Rihannon igen och kommer hon bli hans någon gång? 

Boken var väl helt okej men den var ganska annorlunda. Den passar nog bättre för de som är över 14 år så därför ger jag den 5 av 10 ugglor. 

 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar