tisdag 26 juli 2016

Bokmässan i Göteborg

Ja, du läste rätt! Bokmässan i Göteborg och jag ska dit! Sedan jag kom in i den underbara bokvärlden för drygt två år sedan har jag drömt om bokmässan. En helg varje höst fylls instagram och bloggar med författarsamtal, bokpåsar och boknördar och nu ska jag äntligen få ta del av det. Innan har jag suttit hemma och suktat, men nu kommer jag att vara där! Jag är galet taggad och hoppas att det blir lika roligt som det ser ut att vara!

Mässan inträffar torsdag 22/9 till söndag 25/9 (inte så långt kvar :)) på Svenska mässan i Göteborg. Jag kommer att åka dit med min mamma på fredagen och besöka mässan på lördagen och söndagen. Det är något jag verkligen ser fram emot!

Årets tema är Yttrandefrihet eftersom att den svenska tryckförordningen firar 250 år. Seminarieschemat är fullspäckat med mycket spännande! Läs mer här.

Då det här blir första gången jag åker på bokmässan vill jag gärna ha tips! Vad ska jag och göra? Vad får jag inte missa?5 kommentarer:

 1. Å, vad kul! Var där förra året och det är verkligen så kul som det verkar! Lovar. Tycker inte du ska missa bokbloggarrummet som kulturkollo håller i :) annars är det superkul att kolla alla förlags montrar och försöka få så många böcker som möjligt signerade ;D

  SvaraRadera
 2. Där var jag 2013. Det var så roligt! Träffar andra med samma intresse för läsande och skrivande.

  SvaraRadera
 3. Kom till Vombats monter så får vi träffa dig. Om du inte köpt biljett ännu så kan jag skicka dig så fort jag får mina fribiljetter :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut, det ska jag göra! Jag tror att vi redan köpt biljetter, men tack ändå! :)

   Radera