torsdag 27 december 2018

Hårda paket

Julhelgen är över och jag fick många bokrelaterade julklappar och födelsedagspresenter eftersom att jag fyller år den 20 december. Jag är jätteglad över alla presenter jag har fått! Nu tänkte jag visa de bokrelaterade julklapparna och födelsedagspresenterna jag fick!

På skolan har vi en bokcirkel och därifrån fick vi boken Annabelle av Lina Bengtsdotter som julklapp eftersom att vi ska läsa den till nästa gång. I vanliga fall brukar vi få låna böckerna vi läser men nu fick vi en liten julklapp. Så kul! Skolbiblioteket ordnade också en julkalender med en tävling varje dag och där vann jag boken Dumplin av Julie Murphy och en anteckningsbok med Doris Lessing på. Jag tycker de nya utgåvorna av de kvinnliga nobelpristagarna är jättefina!


I födelsedagspresent fick jag boken Skam Säsong 1, det är manuset till första säsongen av tv-serien i bokform. Jag fick också Banbrytande badassbrudar av Mackenzi Lee det är en bok med berättelser om coola tjejer och det ska bli roligt att läsa den! Jag fick också två muminmuggar, en muminkanna och en muminskål som är så fina! Jag blev jätteglad över dem!I julklapp fick jag Flickan som ville rädda böckerna av Lisa Aisato. Jag älskar hennes illustrationer och den här boken är så fin. Sedan fick jag också Det bästa jag vet av Ulf Stark som är en samlingsvolym med böcker av Ulf Stark. Jag hade köpt den till min mamma också och det ska bli roligt att läsa den! Jag hade önskat mig ett bokstöd med Astrid Lindgren på och det fick jag, det är så fint! Dessutom fick jag två stycken Astrid Lindgren-muggar, på den rosa står det "Hur mycket feber har du? Tja, en tretti, fyrti grader. Minst!" och på den gröna står det "Vi lekte och lekte och lekte, så det är underligt att vi inte lekte ihjäl oss.". Jättefina muggar tycker jag! Jag gillar att samla på fina muggar som har lite med böcker att göra! 
Hoppas ni alla har haft en bra jul! Min har varit jättebra. Jag älskar julen och tycker att det är lite tråkigt att den redan är slut, men som tur är blir det jul igen nästa år. Tack för alla mina fina julklappar! Jag är så glad över dem!

3 kommentarer:

  1. Älskar också julen! Tycker det är så trist att man bygger upp all förväntan och stämningen och sen är det över direkt efter julafton :(

    SvaraRadera
  2. Åh vilka fina presenter och klappar! Astrid-bokstödet är ju superfint!!

    SvaraRadera