tisdag 2 januari 2018

Läsningen 2017 och nya mål 2018

Bokåret 2017 var ett bra år! Jag läste 92 böcker vilket jag tycker är väldigt bra! Mitt mål på Goodreads var att läsa 80 böcker och det överträffade jag! Året innan läste jag 81 böcker så det känns bra att ha hunnit läsa ännu fler 2017. Jag vet inte vad jag ska sätta för mål 2018, kanske ska man sätta ett mål som gör att man utmanar sig själv, men samtidigt vill jag inte att det ska kännas som en tävling. Det vore roligt att läsa över 100 böcker ett år, senast jag gjorde det var 2011. 

Jag är väldigt nöjd med läsningen 2017, jag har läst de böckerna jag velat läsa oavsett vilka böcker det var. Det har också varit ett år då jag börjat läsa fler vuxenböcker och det har fått mig att inse att det faktiskt inte är så stor skillnad på ungdomsböcker och vuxenböcker. 2017 var också året då jag började läsa Harry Potter, vilket jag kanske inte trodde att jag skulle göra. Både den serien och After-serien vill jag läsa ut under 2018. Det är serier jag påbörjat under året men som inte blivit utlästa. 

Här är mina mål med läsningen för 2018: 
  • Läsa de böcker jag vill läsa oavsett vilka böcker det är.
  • Läsa ut Harry Potter-serien och After-serien.
  • Läsa fler böcker än 2017. 
Vad det gäller bloggen vill jag fortsätta blogga för att det är roligt! Jag vill försöka utvecklas och skriva bättre inlägg, men annars har jag inga konkreta mål. Hoppas du vill fortsätta följa min blogg! Nu kör vi läsåret 2018!

Gott nytt år från mig, en sned julgran och en bra bok!

1 kommentar:

  1. Jag hade som goodreadsmål att läsa 85 böcker, men läste drygt 150. Skulle kunna sätta ett högre mål i år, men det ska ju inte bli något krav, utan vara roligt! Lycka till med dina mål! :)

    SvaraRadera