torsdag 28 februari 2019

Min Bullet Journal #2

För ett tag sedan gjorde jag ett inlägg där jag visade upp min Bullet Journal och det var uppskattat! Därför tänkte jag att jag skulle fortsätta göra sådan här inlägg där jag visar upp min Bullet Journal lite då och då. Nu har det ju gått två månader nästan och jag tänkte att det kunde vara kul för er att se hur den har utvecklats. En Bullet Journal är för er som inte vet som en anteckningsbok med prickade sidor istället för linjerade. Den kan man använda till lite vad man vill men många har sin Bullet Journal som en kalender där de ritar upp sidorna själva utifrån olika teman och har olika saker de fyller i varje månad. Jag har min Bullet Journal som en läsdagbok där jag fyller i olika bokrelaterade saker och skriver upp alla böcker jag läser under månaden. Det är första gången jag har en Bullet Journal som läsdagbok men jag tycker att det är riktigt roligt att hålla på med. Nu dyker vi ner i min Bullet Journal och ser hur den ser ut. 

Det första uppslaget ser likadant ut som det gjorde förut men några böcker har lagts till i bokhyllan med böcker jag vill läsa och några fler böcker är också ifyllda. På nästa uppslag har jag mitt Goodreads-mål och där har jag fått fylla i några böcker vartefter jag har läst en del. På den andra sidan ser vi vårens utgivning och där har jag lagt till några böcker sedan förra gången. De böcker jag har läst har jag markerat som ett kryss istället för en prick framför.Mitt uppslag för januari är jag riktigt nöjd med!Sedan kommer vi till min reading tracker för januari där jag har fyllt i hur många sidor jag har läst varje dag och första sidan med böckerna jag läste under månaden. Följande sidor är där jag har skrivit upp vilka böcker jag har läst under månaden. Jag har också med ett citat på en sida. Som ni ser har jag snöflingor som tema för januari, jag tycker det blev riktigt fint!
På den sista sidan för januari har jag ritat en bokhög med alla böckerna jag läste under januari. Det blev fint tycker jag så jag ska nog fortsätta att göra det i slutet av varje månad. Nu kommer vi till februari och då har jag hjärtan som tema eftersom att det är alla hjärtans dag under februari. Jag ät väldigt nöjd med det första uppslaget för månaden. 


Därefter har vi min reading tracker för februari och de första böckerna jag läste under månaden. 


Nästa uppslag är ett till uppslag med böcker jag läst under månaden. De sista boxarna har jag bara ritat upp med blyerts än så länge eftersom att jag inte vet hur många böcker jag kommer att läsa ut än. 


På nästa uppslag tänker jag nog göra ett citat och sedan en bokhög med böckerna som blev lästa under månaden. Sedan måste jag komma på ett nytt tema inför mars, om du har ett förslag får du gärna lämna en kommentar! Hoppas du gillade inlägget! 

1 kommentar: