tisdag 9 juni 2015

Min sommarläsning

Ända sedan mitt sommarlov började i fredags har jag längtat efter att läsa massor av bra sommarböcker. Så igår tog jag mig till biblioteket och lånade böcker, de här blev det:

Natthimmel, av Sofia Nordin - Jag tyckte mycket om Det händer nu och ville därför läsa en av  Sofia Nordins andra böcker.

Förra sommaren läste jag första boken i serien Systar i jeans och den här sommaren ville jag läsa den andra boken. Så jag lånade Systar i jeans - Andra sommaren, av Ann Brachares.

Jag läste mycket av Elsie Petrén när jag var yngre och när jag såg att hon hade kommit ut med en ny bok så ville jag läsa den och den fanns på biblioteket, Mysteriet i skuggmyra heter den.

För några veckor sedan läste jag Vi ses i obsan och nu hittade jag en annan somrig bok av Cilla Jackert, Dagens katastrofer.

I sommar ska jag också läsa några böcker som jag har hemma, Vi på Saltkråkan, av Astrid Lindgren och Född fenomenal, av Josephine Bornebush. Jag är mest taggad på att läsa Systrar i jeans och Född fenomenal och det kommer säkert bli ännu fler böcker lästa nu i sommar.

 
 
På biblioteket har de också något som heter Sommarboken, då ska man läsa 6 böcker under sommaren och sedan skriva om dem i ett häfte som man får. När man sedan lämnar in häftet får man en bok! Hur bra är inte det?

Nu ska jag ut och läsa och njuta av sommarlovet!

4 kommentarer:

 1. Vilken lyx ni har på ert bibliotek! :)

  SvaraRadera
 2. Åhhh, vad avundsjuk jag blir på ditt bibliotek! Här händer det aldrig något kul! På vissa bibliotek så ger de ju bort "gamla" böcker till folk, men det har inte hänt här heller. :/

  Förresten jätte fin bild! :D SÅ somrig! Sen så är det kul att du är taggad på född fenomenal, för du lämnade ju en kommentar på min blogg om den :) //kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, mitt bibliotek är väldigt bra! :)
   Tack, ja Född fenomenal verkar väldigt bra :)
   Kram!

   Radera