torsdag 29 september 2016

Girl Online On tour - Recension

Girl online On tour är skriven av Zoe Sugg och utgiven av Penguin books. Du kan hitta boken på Bokus eller Adlibris

Penny följer med Noah på turné runt om i Europa och ser fram emot en fantastisk sommar fylld av upplevelser tillsammans med honom. Men det blir inte riktigt som  hon har tänkt sig. Noah har massor med saker att göra och hinner inte med att vara med Penny. Dessutom är Noahs bandmedlemmar inte de schystaste och alla Noahs fans är svartsjuka på henne. Penny saknar Elliot, sin familj och sin blogg Girl Online. Kommer det här bli en bra sommar eller kommer hennes och Noahs relation att förstöras?  

Det här är andra fristående boken om Penny och hennes blogg Girl online. Jag läste den på engelska och tyckte att den var precis lagom svår att förstå. Jag kan annars tycka det är jobbigt att läsa på engelska, men den här boken var perfekt för mig! Det tog väldigt lång tid för mig att läsa boken, men jag tyckte det var kul! 

Jag tyckte mycket om den här boken, jag älskar Zoe Suggs språk och att den är så himla härlig att läsa. Den känns liksom magisk på något sätt och filmliknande, även fast det som händer skulle kunna hända i verkliga livet. Jag älskar karaktärerna, för de är så lätta att relatera till! Det blev heller aldrig tråkigt att läsa, hela tiden händer det saker och det går upp och ner som i en berg- och dalbana. Man pendlar mellan att känna sig glad, ledsen och arg. 

Jag skulle rekommendera alla i ålder 12-15 år ungefär, att läsa den här boken. För den är härlig, spännande och mycket har en stor igenkänningsfaktor. Vill man läsa en underbar och spännande bok om kärlek och vänskap är det här precis rätt! På engelska eller svenska spelar ingen roll, men jag skulle rekommendera att man börjar med att läsa Zoe Suggs första bok, Girl online. Snart kommer även Zoe Suggs tredje bok, Girl online: Going solo ut. Den är jag väldigt taggad på att läsa! 

Jag ger Girl online: On tour 4 av 5 ugglor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar