tisdag 17 december 2019

Bullet journal #6

Det har blivit dags att visa upp hur årets två sista månader i min bullet journal ser ut. En bullet journal är för den som inte vet en anteckningsbok med prickade sidor istället för till exempel linjerade. Många använder bullet journals för att rita upp sin egen kalender och fylla i olika saker. Jag har min bullet journal som en läsdagbok där jag fyller i olika bokrelaterade saker och skriver i alla böcker jag läser. I det här inlägget visar jag upp november och december ur min bullet journal. 

Temat för november var stjärnor och på det första uppslaget gjorde jag ett citat och en cirkel av stjärnor där det står november inuti.


Sedan har jag skrivit i alla böcker jag läste under november. Sidorna dekorerade jag med olika stjärnbilder. 


På det sista uppslaget för november ritade jag upp alla lästa böcker för månaden och gjorde stjärnor under dem. Jag gillar verkligen stjärntemat som jag hade under november, det blev jättefint tycker jag!


I december ville jag ha ett juligt tema. Jag har köpt några juliga stämplar som jag har använt i min bullet journal under december. På det första uppslaget blev det ett juligt citat och julkulor. 


Sedan gjorde jag en lista på julböcker jag vill läsa i december. Jag ritade en julkula bredvid varje boktitel som jag färglägger när jag har läst den boken. Efter det har jag skrivit in alla böcker jag läst under månaden. Sidorna har jag dekorerat med mina olika stämplar.


Jag har också plats kvar för kommande böcker jag kommer att läsa i resten av december.


Det var min bullet journal för november och december! Hoppas ni gillade det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar