fredag 4 maj 2018

Agnes bokblogg 4 år!

Findus fyller år tre gånger om året. Jag fyller år den 20 december men det känns lite som att 4 maj också är min födelsedag. Det var nämligen det datumet 2014 som jag publicerade mitt första inlägg på den här bloggen. Jag var tolv år och ville ha en blogg där jag kunde dela med mig av tankar inom mitt största intresse som var och fortfarande är  böcker. Varje år den 4 maj sedan dess har jag firat bloggens födelsedag med någon typ av tårta eller bakverk, så också idag! 


Jag är så glad att jag startade den här bloggen för 4 år sedan för det är verkligen något jag tycker är otroligt roligt att hålla på med! Alla saker jag har fått uppleva, alla människor jag lärt känna och allt jag har lärt mig tack vare den här bloggen är jag väldigt tacksam över! Tack för att ni läser det jag skriver och jag hoppas att jag lyckas med mitt mål att sprida läslust! Mitt syfte med bloggen förutom att det är något jag verkligen brinner för att göra är att sprida läslust och inspirera andra till läsning. Det kommer jag fortsätta med i många år till! 

5 kommentarer:

 1. Yay, grattis till bloggen! Och vi som läser är glada att du tog beslutet den där 4 maj för fyra år sedan ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! Gillar din blogg också! :)

   Radera
 2. Grattis! Du gör ett riktigt bra jobb!:D Din blogg är på topplistan över de bloggar jag läser först när jag skrollar igenom bloglovin.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Vad roligt att höra! Jag tycker mycket om din blogg också! <3

   Radera