tisdag 27 februari 2018

Bara du. För alltid!

Bara du. För alltid! är skriven av Emma Fäldt och utgiven av Idus förlag. Boken hittas på Adlibris och Bokus

Andrea har sommarlov, men inget roligt händer. Hennes bästa kompis Leni spelar bara fotboll hela tiden och det finns inget att hitta på. Men så blir Andrea bjuden på en fest hos några klasskompisar. Till en början verkar festen tråkig eftersom att Leni aldrig kommer. Men på festen är också Dante som Andrea blir tillsammans med. De hittar på massor av roliga saker, men då får hon ingen tid för Leni. Hur ska hon göra fr att räcka till de båda?  

Det här är en lättläst bok för mellanåldern som jag tror att många skulle gilla! Det är en mysig sommarlovsberättelse som jag tror många kan känna igen sig i. Ofta kan sommarlovet kännas långt och tråkigt, jag tänker att den här boken är perfekt sommarlovsläsning. Jag gillar också att boken handlar om vänskap och kärlek på ett så seriöst sätt fast boken är riktad till så pass unga barn. Det är bra tycker jag! Jag tror att jag hade älskat den här boken när jag var yngre och den är perfekt för alla mellan 8-12 år ungefär. Det är även bra att den är så pass lättläst så att boken passar för alla! 

Jag tyckte om Bara du. För alltid! eftersom att det var en mysig berättelse om kärlek och vänskap som jag kunde relatera mycket till! Därför får boken 3 av 5 ugglor!

1 kommentar:

  1. Tack så jättemycket för en härlig recension! Så roligt att du gillar "Bara du. För alltid" och att du även rekommenderar den så fint!
    /Emma

    SvaraRadera