fredag 15 juli 2016

Sommarböcker - Bokhaul #8

Nu i sommar har jag köpt lite böcker som jag tänkte läsa nu i juli. Jag hade presentkort på Akademibokhandeln, så jag passade på att köpa lite sommarböcker. 

Först var jag på Akademibokhandeln på Tuna park. Där köpte jag böcker lite på känn. Jack, av Christina Lindström har jag velat läsa, trots att jag inte vetat så mycket om den. Jag hade tänkt köpa någon pocketbok nu till sommaren men den här var inbunden. Men jag köpte den ändå. Det ska vara en ungdomsbok om en kille som heter Jack som träffar en tjej som heter Freja. Mer än så vet jag inte, men jag antar att det blir lite kärlek. Hoppas den är bra! 

En bok som jag sett och hört talas om är Var är Audrey?, av Sophie Kinsella. Den köpte jag trots att det inte är en bok jag hade tänkt att läsa. Men den hade bra format och jag tror jag kommer gilla den. Den verkar handla lite om psykisk ohälsa, men vara skriven på ett roligt sätt. Så jag är taggad på att läsa den! 
För mitt presentkort köpte jag även en jättefin anteckningsbok som jag hade tänkt ha i skolan. 

När jag var på Erikslund med familjen gick jag in på Akademibokhandeln. Jag hade inte tänkt köpa någon men när jag kollade runt bland böckerna hittade jag så många bra böcker som jag blev sugen på att läsa. Jag blev också sugen att läsa något på engelska. Då hittade jag Zoe Suggs Girl Online, i pocket och på engelska. Perfekt ju! Jag har läst den boken på svenska och tyckte mycket om den och det är en bok jag gärna skulle vilja äga. Den verkade vara lagom svår engelska också. När jag läser böcker på engelska vill jag inte för svårt, då känns det som att jag inte förstår och det tar så lång tid att läsa. Men den här verkade vara perfekt!


Så nu har jag att läsa ett tag framöver! 

1 kommentar:

  1. Jack är FANTASTISK!!! Så avis på dig som får läsa den för första gången. Hoppas du faller lika pladask som jag :D

    SvaraRadera