söndag 15 april 2018

De senaste numren av Hemmaliv

Som ni kanske vet skriver jag för tidningen Hemmaliv som ges ut i Eskilstuna och Strängnäs. Det är ett gratismagasin som ges ut av TioMedia och finns att hämta gratis på olika allmänna platser i de nämnda städerna. I varje nummer har jag en sida där jag tipsar om böcker och idag tänkte jag visa er vad jag skrivit om i de senaste numren, från januari till april. 

I december/januarinumret skriver jag om Skortstensjul av Mårten Sandén. Förutom att jag berättar om boken och vad jag tyckte om den skriver jag också om det mysiga i att läsa tillsammans. Här kan du läsa min text. 


I februari berättar jag om boken Godnattsagor för rebelltjejer och hur jag hittade den boken. Här kan du läsa mitt tips. 


God natt mister Tom av Michelle Magorian var en bok jag berördes mycket av, därför ville jag såklart tipsa om den i Hemmaliv. I marsnumret tipsar jag om boken och skriver om min läsupplevelse. Här hittar du den texten. 


Det senaste numret av Hemmaliv kom ut nu i april och där tipsar jag om Norra Latin av Sara Bergmark Elfgren. Det är en spännande bok som blandar vardag med övernaturligheter. Boken fångade verkligen mig och jag vill tipsa många andra om den! Här finns mitt boktips. 


Hoppas ni går in och läser mina tips och gillar dem! Jag vill också tacka TioMedia för att jag får skriva för er! Det är jätteroligt!


1 kommentar: