tisdag 11 november 2014

Bland bloggar och troll en tillbakablick på sommaren

Igår hade vi elevens val i skolan och jag var med i gruppen "Bland bloggar och troll". Det passar ju bra för mig, att läsa och skriva en hel dag. Förra gången jobbade vi med bloggar och den här gången fick vi skriva berättelser och dikter. Jag skrev en berättelse och när jag var klar med den skrev jag en dikt om hösten och läsning. Den ser ut så här:

Nu är det höst i vårt hus. Alla har det så mys. Sitta med tekopp i hand och läsa bok för var rand. I soffan med filt och regnet smattrar så milt. Att vara här inne är skönt, men ute i regnet blir man blöt. Regnet är mysigt bara man slipper vara ute för då blir det frysigt. Och löven prasslar så fint och har färger var vis.

Berättelsen handlar om sommaren och det är ju inte så passande nu eftersom att det snart är vinter, man fick inte välja platsen själv och jag fick husvagn, äng och sandstrad och det passar ju bäst på sommaren. Vill du ha en tillbakablick på sommaren får du läsa här:   

 


2 kommentarer:

  1. Härligt med en hel dag att bara skriva! Precis så är hösten för mig med, så skönt att kunna sitta inne och läsa om det regnar ute!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag älskar hösten bara man slipper vara ute... Det är så himla kul att få läsa och skriva.

      Radera