söndag 20 mars 2016

Modernistas sommarutgivning

Jag har fått hem Modernistas sommarkatalog och den är verkligen superfin! De ger ut massvis av böcker nu till sommaren och jag hoppas att få läsa några av dem. Jag har mest spanat in mig på barn- och ungdomsböckerna men jag såg också att det var någon fotbollsspelare som skulle ge ut en biografi. Så den tänkte jag tipsa om till min lillebror.

En av böckerna jag blev nyfiken på är Sedan du försvann, av Morgan Matson. Jag tror att den skulle passa bra att läsa under sommaren. Den verkar handla om en tjej som heter Emeliy, hon blir kompis med Sloane och då börjar de göra galna saker. Men plötsligt försvinner Sloane och kvar finns bara en att göra lista med tretton saker som Emily aldrig skulle tänka sig göra. Sedan verkar det vara så att den här listan på något sätt ska leda Emily till sin nya vän. Jag tyckte den verkade spännande och omslaget var fint!

I övrigt tycker jag att Modernista verkligen utformar sina kataloger fint, de är välgjorda i ett bra format och känns väldigt proffsiga. De har också ett bra utbud av böcker!

 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar