måndag 3 oktober 2016

Ambassadör för Augustpriset!

Nu är det officiellt! Jag har blivit utsedd till Ambassadör för Augustpriset i kategorin Barn och ungdom! Jag kan inte förstå att det är sant! Lilla jag, ambassadör, för Augustpriset! Galet roligt!

Augustpriset är ett av Sveriges största priser inom litteratur uppkallat efter författaren August Strindberg. Varje år delas ett pris ut i de tre olika kategorierna, Facklitteratur, Skönlitteratur och Barn- och ungdomslitteratur.

Nu är jag alltså ambassadör för Augustprisets barn- och ungdomskategori. Det innebär att jag kommer att bevaka det området för Augustpriset och skriva mycket om vad som händer angående priset på min blogg och andra sociala medier. Jag kommer att recensera de nominerade böckerna och intervjua författarna.

Ikväll är det dags för det första eventet, nämligen minglet. Då är det premiär för den nya podcasten Augustpodden. Det ska bli superroligt och jag ser fram emot mitt samarbete tillsammans med Augustpriset. Jag är väldigt glad och tacksam för att jag får göra detta, jag känner mig väldigt hedrad!


4 kommentarer: