söndag 15 mars 2015

Bokbloggsjerka - Tid till läsning

På helgerna är jag med på Bokbloggsjerkan och nu är det dags igen. Veckans fråga är en vanlig fråga som vi som gillar böcker ofta får:

Hur hinner du läsa så mycket?

Min vardag innehåller många olika saker som skolan, läxor och så dansar jag rätt mycket också. Men jag tar mig ändå tid till att läsa. Så fort det är en liten stund över tar jag fram en bok. En vanlig dag brukar jag läsa medan jag fixar mitt hår på morgonen, om jag har en e-bok läser jag på rasterna i skolan, på den tiden jag har över efter skolan på eftermiddagen och innan dansen och ibland läser jag även när jag äter. Under vardagarna har jag inte så mycket tid för läsning men jag försöker att ta vara på den tiden jag har över. På helgen läser jag som mest. Jag läser på morgonen när jag vaknat och lite då och då under hela dagen. Oftast blir det så att jag börjar läsa en bok på helgen och då läser jag ungefär halva. Sedan läser jag kanske ett kapitel om dagen under veckan. När det sedan blir helg läser jag ut boken och börjar på en ny.

Så svaret på frågar är att jag försöker utnyttja tiden jag har över så mycket som möjligt och tar mig tid till läsningen.


1 kommentar:

  1. Det finns ju egentligen väldigt många stunder under dagen där man kan läsa :)

    SvaraRadera