onsdag 25 mars 2020

Min bullet journal #7

Jag har en bullet journal, en anteckningsbok med prickade sidor, som en läsdagbok. Många andra har bullet journals för att rita upp sin egen kalender men jag har valt att använda min som en läsdagbok. Varje månad har jag ett tema med en framsida och sedan skriver jag upp alla böcker jag läser under månaden och fyller i lite andra bokrelaterade saker. I det här inlägget tänkte jag visa hur min bullet journal ser ut från början av det här året till nu.

På årets första uppslag har jag skrivit upp hur läsningen gick 2019 och sedan gjort en framsida för 2020 som jag blev väldigt nöjd med.


Sedan har jag gjort min Goodreads reading goal. På appen Goodreads kan man ju sätta ett mål för hur många böcker man vill läsa under året, mitt mål är 90 böcker. I min bullet journal har jag därför ritat upp böcker som jag ska fylla i efter varfemte bok jag läser för att se hur långt jag har kommit. På sidan bredvid har jag skrivit upp böckerna som kommer ut i vår som jag vill läsa. Jag har gjort ett kryss bredvid dem jag har läst än så länge. 


Sedan kommer vi till januari. Där har jag ett guldigt tema inspirerat av Amanda Rach Lee på youtube. 


Efter det följer böckerna jag läste i januari. Jag har också gjort ett litet citat och i slutet av månaden en bokhög med månadens läsning. 


 I februari hade jag hjärttema eftersom det var alla hjärtans dag. Där gjorde jag också hjärtan istället för ringar vid numret för boken jag läst och jag skrev också siffrorna med en vit penna över de svarta hjärtana. 
I mars inspirerades jag också av Amanda Rach Lee som gjort ett tema utifrån To all the boys I loved before filmen som är baserad på Jenny Hans bok om Lara Jean som jag älskar. Därför gjorde jag det temat i min bullet journal i mars. Jag skrev också ett citat från boken. 


Efter det kommer böckerna jag läst hittills i mars.Hoppas ni har tyckt det varit kul att kika in i min bullet journal. Vill du se hur de tidigare månaderna sett ut kan du söka på bullet journal i sökrutan till höger. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar